Ring oss gärna!
08-534 710 70

Mikael Karlsson

VD

Mikael Karlsson

Telefon: 0704 12 43 38
E-post: mikael.karlsson@fasadgruppen.se

Mikael är äldste son till Roland Karlsson som grundande Fasadrenoveringar Roland Karlsson AB 1963. Man kan säga att både känslan för fasader och entrepenörsskapet är medfött och ett kall i livet.

Dock står han, sedan länge, stadigt på egna ben och har förstås varit både nyckeln och drivkraften till den fantastiska utveckling som Roland Karlsson haft hela vägen till STARK, som är varumärket Mikael är så nära förknippat med, allt sedan namnbytet 2005. En företagsgrupp som varit innovativ och ledande i fasadbranschen under lång tid.

Mikael har också en lång och aktiv tid som VD inom STARK, djupt engagerad i verksamhetet som operativt ansvarig samt som majoritetsägare. 

Men idag har Mikael lämnat över VD-rollen och fokuserar nu mycket på affärsutveckling inom hela Fasadgruppen Sverige. I det så ingår förstås att stötta dotterbolagen och deras ledningsgrupper.

På fritiden finns han gärna ute på en golfbana eller på läktaren till en fotbolls- eller handbollsmatch, i dom högre ligorna. Om inte så kanske han rullar runt på sydfranska småvägar iförd en gammal hammarbytröja.

Mikael är huvudägare och ordinarie ledamot i styrelsen för Fasadgruppen Sverige och STARK-bolagen.

Favoritfasad: Berns i Stockholm