Ring oss gärna!
08-534 710 70

Tomas Notlund

VD

Tomas Notlund

Telefon: 
08-534 710 62
E-post: tomas.notlund@starkfasad.se

Tomas har en mångfacetterad bakgrund, i ledande befattningar och olika branscher som inom områden som kvalitet och miljö, marknadsföring och försäljning, ekonomi och IT. En bakgrund som är till nytta både ute i projekt och uppdrag, utöver sin roll som vice VD.

Tomas har ansvaret för företagets legala och administrativa handläggning. Inom detta hanterar han ekonomi, personal/HR, juridik, kvalitets- och miljöfrågor, arbetsmiljöfrågor och IT. Genomgripande är att följa och utveckla STARK Fasadrenoverings kvalitets- och miljöprofil från ledningsnivå hela vägen ut i enskilda projekt.

I hans roll ingår att stötta organisationen och genom detta hitta metodik, processer och arbetssätt som förenklar och förbättrar – i att fånga krav från beställare och utförare som att tillse både värdegrundsarbete och en god kompetensutveckling.

Som utbildad Kontrollansvarig, enligt PBL, så finns en även i Tomas ett konkret stöd för STARKs platsledningar, i det löpande arbetet med hög kvalitet i utförandet och ett gott samarbete med kundens kvalitetsorganisation.

Trots Tomas tekniska plattform, så har han alltid arbetat med relationer, på alla nivåer. För alla goda resultat startar i en bra och långsiktig relation, internt som externt, enligt Tomas. Det är relationer som driver framgång, helt enkelt.

Privat umgås Tomas gärna med sin familj och goda vänner, gärna ute på någon konsert. En "doer" med lätt till skratt och långt till fördomar.

Favoritfasad: Herrgärdsskolan i Västerås