JOURNUMMER
08-534 710 60

Martin Freiling

Entreprenadchef

Martin Freiling Ny

Telefon: 08-534 710 68
E-post: martin.freiling@starkfasad.se

Martin började som Entreprenadingejör hos oss på  STARK i juli 2012, direkt efter sin slutexamen som Byggingenjör på KTH. Idag axlar han rollen som Entreprenadchef och har i det ett övergripande ansvar för anbudsarbetet för inköp och stödet till produktion under utförandetiden.

Martin är i sin roll "navet", från anbudsarbetet till slutförande, och bidrar med sin spetskompetens under hela resan. Martin arbetar med kalkylering och mängdning, ta in offerter från leverantörer, anbudssammanställning, kontraktering och inköp.

När entreprenaden skall starta bistår Martin platsorganisationen, från etablering till överlämnande. I detta bistår han särskilt i inköpsfrågor, ekonomstyrning, dokumentation som kvalitets- och miljöarbete.

Martin är en effektiv doer som gärna hugger i och hjälper till, han är noggrann och släpper inte detaljer, vilket kanske är från hans bakgrund inom polisväsendet. Bygger han inte själv på fritiden så kanske han är i försök att trixa med en fotboll eller leverera några heta aktietips till den som är intresserad. 

Martin ingår i STARK:s ledningsgrupp.

Favoritfasad: Polishuset, Kronobergsgatan