Ring oss gärna!
08-534 710 70

Stefan Karlsson

VD

Stefan Karlsson Ny

Telefon: 08-534 710 75
E-post: stefan.karlsson@starkfasad.se

Stefan är VD på STARK Fasadrenovering och axlar i det helhetsansvaret för verksamheten, och Stefan är också en av dom som bäst känner STARK:s historia, organisation och kärnverksamhet, som en av de som varit längst inom företaget.

Stefan tog som 21-åring anställning som murare. Inom hantverket tog han snabbt steget till Lagbas och snart även in på kontoret som tjänsteman. Förutom otaliga mur- och putsuppdrag har Stefan varit platschef för en omfattande utvändig renovering av Södersjukhuset i Stockholm. STARKs enskilt största entreprenad, med kontraktsumma över 100 miljoner kronor somt utförts mellan 2008 och 2012.

Efter rollerna som Arbetschef och senast som Företagschef, med ansvar för både affärer och produktion, har han nu tagit det fulla klivet in som VD och styr verksamheten ihop med övriga ledningsgruppen på STARK.

Stefan har det affärsmässiga och strategiska ansvaret för verksamhetens utveckling och resultat - ekonomiskt som kvalitets- och miljömässigt. I det finns förstås fullt fokus på långsiktiga relationer med nöjda kunder. I grunden handlar det om att vi alltid ska leverera så bra att vi blir det självklara valet vid nästa uppdrag!

Stefan är Järnkamin (dvs. Djurgårdare) ända ut i fingerspetsarna och det är förstås många "järn i elden" även privat. Familjens aktiviteter är prioriterade men finns tid så kan den spenderas ute i båten, på semester i Spanien, eller med en runda golf.

STARK Fasadrenovering är en del av Fasadgruppen Sverige och i det så ingår också Stefan i koncernens styrelse och är även delägare.

Favoritfasad: Stockholms Olympiastadion