Ring oss gärna!
08-534 710 70

10 år som STARK!

2015-08-27
Det har nu gått tio år sedan namnbytet till STARK Fasadrenovering. Trots att vi som företag varit aktiva sedan flera årtionden, ser vi detta tioårsjubileum som en milstolpe värd att fira lite extra.

Grunden till STARK Fasadrenovering lades redan under tidigt 60-tal, då verksamheten grundades av Roland Karlsson. Bolaget, som började sin bana i Eskilstuna, växte med tiden och ombildades under 70-talet till Roland Karlsson aktiebolag. Expantionen fortsatte och Stockholm blev en allt viktigare marknad, vilket ledde till att koncernen delades upp i två delar. Stockholmsbolaget fick namnet "Fasadrenovering Roland Karlsson i Stockholm AB" och det dröjde fram till 2005 innan ytterligare en förändrning skulle ske. För att förstärka helheten och tydliggöra de tjänster som företaget marknadsför, beslutades om ett namnbyte till STARK Fasadrenovering.

Det har nu gått 10 år sedan "STARK" introducerades och självklart ska detta jubileum firas. I början av september beger vi oss ut på sjön tillsammans våra vänner för att fira de första tio åren som STARK. Tiden går fort, men mycket har hunnits med de senaste 10 åren och vi hoppasatt vi har en minst lika spännande framtid framför oss.