Ring oss gärna!
08-534 710 70

Avslutad entreprenad i Jakobsberg

2015-05-29
STARK Fasadrenovering har på uppdrag av HSB genomfört renovering av ett flertal fastigheter tillhörande Brf Fågelsången i Jakobsberg, strax utanför Stockholm. Den omfattande upprustningen färdigställdes tidigare i vår och står numera både boende och företag till förfogande.

Ett stenkast från Jakobsbergs Station ligger bostadsrättsföreningen Fågelsången bestående av ett flertal huskroppar. Föreningen bildades för över 40 år sedan och fastighens yttre har på senare tid hamnat i en sits av yttre renoveringsbehov. När HSB 2013 fattade beslut om en upprustning föll asvaret på STARK Fasadrenovering som agerat totalanreprenör för projektet.

Fastigheten har genomgått en total fasadrenovering med både tillägsisolering och ny puts. Vidare har samtliga fönster bytts, balkonger renoverats och ny takbeläggning installerats.

Efter ett omfattande arbete står nu samtliga huskroppar klara. De tidigare bruna fastigheterna har nu istället fått en röd nyans som genom hela föreningen ger ett enhetligt, mer modernt intryck.