Ring oss gärna!
08-534 710 70

Avslutat uppdrag i Solna

2015-06-10
En bostadsrättsförening i Solna anlitade i mitten av 2014 STARK Fasadrenovering för att rusta upp föreningens fastighet. Efter ett genomgående fasad- och balkongarbete, står nu huset sedan i maj helt färdigt.

Stadsdelen Råsunda, som är platsen för en av STARKs senare entreprenader, växte fram i början av 1900-talet utmed den spårväg som vid tiden knöt samman Sundbyberg med Stockholms innerstad. Vid denna tid uppfördes även den fastighet på Råsundavägen som idag ägs av Brf Granen 3.

2014 fattade bostadsrättsföreningen beslut om att dess fastighet var i behov av en yttre renovering, en renovering som STARK Fasadrenovering fick förtroende att utföra. Här har den gamla fasaden knackats ned för att sedan putsas om. Vidare har samtliga balkonger gåtts igenom, med viss omgjutning som följd.

Under slutet av maj 2015 färdigställdes de sista detaljerna i entreprenaden och utöver en ny fasad att visa upp, kan de boende i fastigheten nu njuta av sina uppfräschade balkonger lagom till att den första sommarvärmen letar sig in.