Ring oss gärna!
08-534 710 70

Balkongrenovering på Jupiter i Täby

2013-02-22
STARK har två gånger tidigare tagit uppdrag av Brf Jupiter, som är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar. Det tredje uppdraget inleddes sommaren 2012 och väntas vara klart sommaren 2014. Entreprenaden omfattar en renovering av ca. 300 balkonger på en huskropp.

Sedan starten har 5-8 betongare varit på plats och arbetet med projektet. Matrialet som används är diverse betongprodukter från STO. Hittills har "etapp" 1, som har omfattat en renovering av 120 balkonger, slutförts. Nu inleds etapp 2 där bland annat blästring, betongsskrotning, lagning av skador är saker som står på schemat.

Johan Mörvik, som är platsledare på arbetsplatsen tycker att det har varit en rolig utmaning att vara platschef på Jupiter". Jupiter är en av Sveriges största föreningar, och det har varit otroligt givande och intressant att få haft nöjet att arbeta här." .

 Kjell Nilsson, som är förvaltare i Brf Jupiter's förening, är väldigt nöjd över STARK:s hittillska insats: "Framförallt har kommunikationen varit superbra vilket har gjort arbetet lättare och mer effektivt"

Etapp 1
Etapp 2
Etapp 3