Ring oss gärna!
08-534 710 70

BRF Jupiter avklarat i förtid

2014-01-16
Bostadsrättsföreningen Jupiter i Täby, som är en av Sveriges 10e största huskroppar för bostadsrätter, byggdes år 1964-66 där Stark första gången var på plats 2002 för renovering av fasaden.

Samarbetet mellan STARK och Bostadsrättsföreningen Jupiter inleddes sommaren 2012 och stod färdigställt 6 månader i förtid, julen 2013. Stark tog igen det man försenat på bygget tack vare det ihållande vädret vilket blev ett plus för bägge parter.

Styrelsen för Brf Jupiter var mycket nöjda med STARK insats. “Inga förlängningar, inga störningar, bra dialoger och kommunikation med mycket trevlig personal” löd några av deras kommentarer. 

En av anledningarna till att Brf Jupiter valt att arbeta med Stark för ett tredje projekt var dels föreningens goda erfarenhet av entreprenören STARK. “Professionaliteten är en avgörande faktor till att vi valt att samarbeta med Stark igen”, säger Kjell Nilsson som är förvaltare I Brf Jupiter’s förening.

Platsledare på arbetsplatsen var Johan Mörvik. Han tycker det känns kul att ha varit delaktig i ett så fint resultat och ur hans synpunkt har projektet gått mycket bra både arbetsmässigt och ekonomiskt. “Det har varit roligt att jobba med en proffsig styrelse som vet vad det handlar om att göra i en så här stor renovering”, avslutar Johan.

 

“Jag är mycket stolt över detta projekt, bra ordning på arbetsplatsen har bidragit till ett resultat med nöjda kunder”, säger Mikael Karlsson, VD för Stark fasad.

“Slutresultaten har färdigställds enligt krav och vi I föreningen har hittat samförstånd och trygghet med entreprenör vilket har skapat en förnöjd stämning för bägge parter” konstaterade Göran Dahl, besiktningsman I föreningen.