Ring oss gärna!
08-534 710 70

En felfri energirenovering överlämnad i Kärrtorp

2016-11-03
STARK har i uppdrag åt Svenska Bostäder renoverat och energiförbättrat fastigheterna i kvarteren Huvudskär 1 och Skäggenäs 1, belägna i Kärrtorp. Ett uppdrag som slutförts utan några anmärkningar vid slutbesiktningen!

Vi på STARK Fasadrenovering har ett långvarigt samarbete som ramavtalsentreprenör åt AB Svenska Bostäder, där vi löpande genomför spännande uppdrag och renoveringar av deras fastighetsbestånd.

Under året har vi bl.a. renoverat och energieffektiviserat de klassiska funktfastigheterna som ligger i kvarteren Huvudskär 1 och Skäggenäs 1. Alla belägna i Kärrtorp, söder om Stockholm.

Fasaderna har fått ett helt nytt putssystem och delvis ny färgsättning, ovanpå en viktig tilläggsisolering. Isoleringen har en betydande roll i den samlade förbättringen av energiprestandan för fastigheterna.

- Energivinsten är ett beslut för att minska den totala belastningen på vår miljö men ska också ses som en ren ekonomisk investering, då kostnaderna för uppvärmning och drift också minskar, berättar Carl Cederqvist, projektledare från STARK Fasadrenovering och ansvarig för uppdraget.

- För oss är det förstås viktigt att vi levererar en bra produkt ihop med en bra prestanda, men extra roligt är att vi nu också har gjort detta helt utan anmärkningar vid beställarens slutbesiktning, säger Calle och ler extra brett

- Våra murare har gjort ett fantastiskt arbete och även om vi normalt inte har så många anmärkningar, så är det ändå ovanligt att få ett helt tomt protokoll från en slutbesiktning, det är fantastiskt jobbat, avslutar Calle.

- Jag tycker det är extra roligt att vi slutfört ett ytterligare ett uppdrag åt vår partner Svenska Bostäder, dessutom utfört på detta sätt, fyller Martin Wulff, Projektchef på STARK Fasadrenovering i. Jag kan inte annat än imponeras av kvaliteten hos både murare och projektledning. Riktigt roligt!

- Vi utförde ett balkonguppdrag åt Haninge Bostäder, tidigare i år, som också slutfördes helt utan anmärkningar, så med två "prickfria" projekt ska vi vara extra stolta över alla våra duktiga hantverkare, murare som betongarbetare, avslutar Martin.

 

 

 

Härliga färger och ursprunlig funkiskänsla...
..trots våra moderna energiåtgärder!