Ring oss gärna!
08-534 710 70

En till höjdare på STARK

2016-04-19
STARK Hyrställningar förser hela STARK men också många externa kunder med bra och trygga hjälpmedel, främst ställning. Nu har man införskaffat en stabil skylift som tryggt hanterar arbete på höjd, för kortare uppdrag eller när det på platsen inte fungerar med fast ställning eller smidiga fasadklättrare (plattformar).

STARK Hyrställningar är ett systerbolag inom STARK som hyr ut och sköter alla typer av hjälpmedel, utrustning och maskiner som behövs för utförande av bygguppdrag eller för etablering av arbetsplatsen.

Nu har man utökat med en rejäl och stabil skylift som klarar 35 meters höjd. Med det täcker vi de flesta fastigheters behov. Vi kan både hyra ut skyliften som tillse att utbildad personal finns på plats för att manövrera den (Utbildning är krav) 

Ca 20 000 kvm fast byggställning finns, 60 mastklättrande plattformar som kan kombineras för olika typer av uppdrag, laster och uppdrag. Till detta finns olika lösnignar på intäckningar och vädertak.

Bygghissar, manskapsbodar, kontorsbodar, WC/Dusch, materialcontainers, stängsel, elsköp, belysning och kablage är exempel på utrustning för etablieringen.

Men även olika typer av last-/arbetsmaskiner finns att hyra när man har mer omfattande behov av att t.ex. lasta/lossa material på en arbetsplas.

 

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta Lars Eriksson, Förrådsansvarig

Telefon: 08-534 710 21 

E-post:  lars.eriksson@starkfasad.se

 

Ny stabil skylift med räckvidd på 35 meter
STARK Hyrställningar täcker behov av ställning och andra hjälpmedel