Ring oss gärna!
08-534 710 70

Färdigställda entreprenader i Björkhagen

2016-01-29
På uppdrag av Svenska Bostäder har STARK under 2015 slutför en fasadrenovering av tre kvarter, i I Björkhagen, strax utanför Stockholm. Efter väl utförda entreprenader har nu fastigheterna återlämnats med mycket gott resultat.

Som ett första uppdrag inom det ramavtal som slutits mellan STARK Fasadrenovering och Svenska Bostäder i slutet av 2014, tilldelades tre fasadentreprenader i Björkhagen, söder om Stockholm.

De tre entreprenaderna har drivits parallellt och samordnat under hela 2015.

I uppdraget har STARK inte bara renoverat och återställt fasadernas färg och lyster, utan vi har också tilläggisolerat fastigheterna. I detta så kan beställaren klart förbättra energivärdena i fastigheterna. Entreprenaderna har också samordnats med en fönsterentreprenad och åtgärder av balkongerna. 

AB Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har ett omfattande fastighetsbestånd i Stockholmsområdet. Det ramavtal som tecknats är därför inte bara bevis på STARK håller hög kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris, vi bidrar också med innovativa och samordnade lösningar.

Samarbetet med Svenska Bostäder hoppas vi också blir en källa till nya spännande projekt. Vi uppskattar den tydlighet och proffesionella anda som genomsyrar både ramavtal som dialog.

I samband med avslutandet av de tre entreprenaderna i Björkhagen har också en första milstolpe i samarbetet nåtts. Ett samarbete som vi på STARK uppskattar och vi ser fram emot att får fortsätta med flera nya, spännande och innovativa, uppdrag i framtiden. 

Vi ser fram emot att få sätta fler milstolpar!