Ring oss gärna!
08-534 710 70

Fasad- och balkongrenovering på Ekudden

2015-12-10
Under 2014 anlitades STARK av en större bostadsrättsförening i Nacka för genomförande av fasad- och balkongrenovering. Efter ett omfattande arbete har vi nu nått i mål och föreningens två hus står fullt färdiga.

I Nacka strax utanför Stockholm ligger bostadsrättsföreningen Ekudden. Föreningen består av 184 lägenheter fördelade på två hus och är vackert belägen med utsikt över Järlasjön. Husen som byggdes på mitten av 60-talet ritades av Sture Frölén som gjort sig känd för sin eleganta funktionalism, något som känns igen även här.

Föreningens fastigheter förvärvades så sent som 2010 genom ombildning och har sedan dess genomgående renoverats av såväl insida som utsida. STARK fick förtroendet att 2013 genomföra fönsterbyte åt föreningen. Ett väl utfört arbete som resulterade i att STARK återigen anlitades när det ett år senare beslutades om fasad- och balkongrenovering.

Projektet har omfattat en total fasadyta om ca 15 000 kvm där tilläggsisolering och omputs genomförts. Vidare har närmare 200 balkonger renoverats och de boende kan nu återigen, till fullo, njuta av Järlasjöns stilla vatten.