Ring oss gärna!
08-534 710 70

Fogningsrenovering på Torsgatan

2014-09-17
Omena hotell är beläget på Torsgatan i Stockholm och tillhör de fåtal hotell som erbjuder självbetjäning till sina gäster. Under sommaren som gått har hotellet genomgått en omfattande renovering av mjuk -och cementfogar, vilka var uttjänta. Till detta passade man även på att byta trasiga naturstensbeklädnad i hotellmiljön.

Entreprenaden omfattar en totalyta på cirka 5000 kvm och tog fart under juli månad. Fyra hantverkare har på heltid arbetat med projektet som utförts mestadels från skylift, men även från fast bygg ställningar. Bägge hjälpmedel som STARK själva förfogar över.

Vidare byggdes skyddstunnel över trottoarer, cykelbanor, uteserveringen samt skydd mot befintliga träd efter Torsgatan. I slutet av augusti stod så hotellet färdigrenoverat.

Sten Pettersson, som varit platschef för entreprenaden, är mycket nöjd. 

”Arbetet har gått oerhört bra och vi har fått ett mycket fint slutresultat. Eftersom arbetet också utfördes under en fullt pågående hotellverksamhet så har detta medfört både planering och utförande med en stor hänsyn till gästerna på hotellet.  Vi har knappt haft några klagomål alls, vilket har varit otroligt skönt”.