Ring oss gärna!
08-534 710 70

Förlängt avtal och flera nya uppdrag åt Svenska Bostäder

2017-01-23
STARK har varit en trogen ramavtalspartner till Svenska Bostäder sedan 2015 med flera väl genomförda uppdrag, nu har man förlängt förtroendet ytterligare ett år och med det tilldelat flera spännande entreprenader! En spännande start på nya året!

AB Svenska Bostäder är ett av sverige största bostadsbolag och har under snart 70 år haft en aktiv roll i samhällsbyggandet inom Stockholm och dess stadsdelar. Idag har man ca 27 000 lägenheter i sitt bestånd och ytterligare ca 1600 lägenheter i dotterbolaget Stadholmen.

STARK har sedan 2015 haft förtroendet att vara fasadleverantör åt Svenska Bostäder och har överlämnat många väl genomförda projekt, vileket är grunden i att vi nu fått ett förlängt åtagande och flera nya spännande projekt.

Så under året kommer vi ha nöjet att starta upp följande entreprenader:

Kv. Huvudskär 1

Tre stycken klassiska funkisfastigheter i Kärrtorp, söder om Stockholm. Fasaderna skall tilläggsisoleras och få ett helt nytt fasadsystem. Vi slutförde under 2016 ett antal av de intilliggande fastigheterna, utan besikntningsanmärkningar!  

Kv. Utgrunden 1

Två fastigheter i vinke sammabunda med en butiksbyggnad, också belägna i Kärrtorp. Fasaderna skall tilläggisoleras och få ett helt nytt fasadsystem. Klassiska funkisfastgheter som också har en gavel med konstverk - en extra utmaning i uppdraget!

Kv. Drakenberg 14

Ytterligare en etapp på de stora fastighetsområdet i Hornstull, mellan Hornsgatan och Tantolunden. Under 2016 slutförde vi en omfattande etapp och nu skall vi likvärdigt tilläggsisolera och putsa fasaderna men även renovera betongen i loftgångar och balkonger. Samordnad entreprenad då fastigheterna även renoveras invändigt.


- Det ska förstås bli roligt att få fortsätta uppdragen åt Svenska Bostäder, vi har förstås höga förväntningar efter väl slutförda uppdrag förra året, berättar Carl Cederqvist, ansvarig projektledare för STARK, och fortsätter, men det är också själva utmaningen, att med hög kvalitet fortsätta leverera väl utförda uppdrag!

- Det känns förstås enormt roligt och hedrande att vi skött de tidigare uppdragen så väl att man nu också väljer att förlänga ramavtalet, sånt värmer i vinterkylan, avslutar Martin Wulff, projektchef på STARK och stöd till Calle i projekten

 

 

Kv. Utgrunden i Kärrtorp, funkis och konstverk blir utmaning!
Stora fastigheter intill Tantolunden i Hornstull ska fräschas upp!