JOURNUMMER
08-534 710 60

God Jul önskar vi er alla!

2016-12-16
Vi på STARK önskar våra kunder, partners och anställda en riktigt god Jul. Vi skänker vår tanke till barn och unga, med familjer, som drabbats och lever med cancer. Som tidigare år så blir våra julkort och klappar istället ett samlat bidrag till Barncancerfondens viktiga arbete!

Vi närmar oss julen med stormsteg och på söndag tänder vi det sista adventsljuset. Vi vill passa på att önska alla våra fantastiska kunder, partners och anställda en riktigt God Jul!

I är, som många tidigare år, så har vi inte skickat ut julkort eller juklappar. Istället har vi skänkt pengarna till Barncancerfonden för att stödja deras arbete att hitta lösningar på den tuffa sjukdom som tyvärr ofta också drabbar barn och unga, och deras famljer.

Vi skänker alla dessa en extra tanke nu när vi går mot lite julfrid och vila!

Under sista veckan är kontoret öppet fram till den 23 december, men då stänger vi 12:00. Efter det har vi stängt ända fram till den 2 januari, 2017. Då vi öppnar med ordinarie kontorstider igen.

Vissa arbetsplatser är även igång under melladagarna och vi hänvisar då till respektive projektledare.

Under hela perioden är vår jourtelefon tillgänlig - dock avsedd för akuta händelser ute på våra arbetsplatser! På telefon 08-534 710 60 kommer ni i kontakt med jouransvarig.

 

God Jul och ett Gott Nytt År!