Ring oss gärna!
08-534 710 70

Gotska Sandön

2012-06-08
Kvarteret Gotska Sandön, vars namn härstammar från Sveriges och Östersjöns mest isolerade ö, är beläget i Djurgårdsstaden nordöst om Stockholm. SBC Bo bygger 69 nya bostadsrätter i området som är omgivet av Lilla Värtan, Nationalstadsparken och innerstaden inom räckhåll. Stark är självfallet på plats och tilläggsisolerar och putsar fasaderna. Entreprenaden har omfattat en upprustning på en totalyta av 13000 kvm på totalt tre huskroppar.

Projektet påbörjades i början av april och beräknas att fortlöpa cirka 11 månader framåt. I och med den korta tidsplanen förväntas arbetet ha ett bra tempo med folk som ständigt alternerar på arbetsplatsen. Efter drygt två månaders isolering och nätning inleds nu putsning av fasaderna.

 9 murare & 5 ställningsbyggare är på plats och arbetar med projektet. Materialet som används är Serporock 150 mm mineralull som avfärgas med silikatfärg i 9 olika kulörer.

Ulrik Broquist, som är platschef för SBC Bo är väldigt nöjd med Starks insats.

"Det är första gången jag jobbar med Stark och jag måste medge att jag är glatt överaskad över hur bra operationen har fungerat hittills".

Efter drygt två månaders isolering och nätning inleds nu putsning av fasaderna.
Materialet som används är Serporock 150 mm mineralull som avfärgas med silikatfärg i 9 olika kulörer.