Ring oss gärna!
08-534 710 70

Hammarby och STARK stöttar kampen mot ALS

2015-11-05
Under gårdagens hemmamatch i Eriksdalshallen bjöd Hammarby handboll in till en riktig handbollsfest! Till matchen mot Lugi slopades inträdet och under kvällen uppmärksammades kampen mot nervsjukdomen ALS. Självklart fanns även STARK på plats för att visa sitt stöd.

Ett fullsatt Eriksdalshallen tog under gårdagen emot ett taggat Hammarby som inte förlorat på sex raka matcher. Lugi stod för motståndet i en match som är en del av det återkommande #sthlmhjärtahandboll, en gratismatch som gjorts möjlig tack vare bidrag från sponsorer.

En del av intäkterna från både besökare och sponsorer tillfaller Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning. Sjukdomen som i Sverige drabbar ungefär 200 personer om året angriper nervsystemet och leder långsamt till förlamning. Orsaken till sjukdomen är fortfarande oklar och mer pengar behövs till fortsatt forskning.

Vi vill passa på att tacka alla som var på plats under gårdagen, inte bara för att stötta Hammarby, utan även för att uppmärksamma och bidra i kampen mot ALS.

Efter sex raka matcher utan förlust bröts sviten igår då bortalaget Lugi tog hem segern med siffrorna 24-28. Nu tar vi nya tag och ser fram emot att inom kort åter stå på läktaren och heja fram en Hammarbyvinst.