Ring oss gärna!
08-534 710 70

Jonas Pettersson in som ny projektledare hos STARK

2017-03-24
För att möta efterfrågan från våra kunder har STARK Fasadrenovering rekryterat Jonas Pettersson. Han kliver in i rollen projektledare och ska ihop med vårt produktionsteam driva och slutföra våra entreprenader.

I rollen som projektledare är det viktigt att man kan hantera goda relationer med alla parter som berörs i genomförandet, hantverkare som leverantörer men förstås också våra viktiga kunder och beställare.

Att dagligt leda arbetet så att vi når en leverans i tid, till hög kvalitet och med ett bra miljötänk. Självklart handlar det om att hålla grepp om ekonomin och resultatet i balans också. En spännande och fri roll med mycket eget ansvar.

- Jonas har en spännande bakgrund inom byggnation men med fokus byggserviceuppdrag åt en stor offentlig beställare. Det ställer krav på anpassningsförmåga, lösningsorientering och prestigelöshet, tycker Stefan Karlsson, VD på STARK Fasadrenovering. och fortsätter. Det var förstås viktiga komponenter för oss i rekryteringen av Jonas.  

- Jag har över tjugo år i branschen och kommer senast från ett medelstort byggföretag, där jag arbetat med mycket med t.ex. Statens Fastighetsverk och deras bestånd. Så mycket fokus på ROT-uppdrag, hantverkskompetens och kulturfastigheter, berättar Jonas och fortsätter, men jag har också erfarenhet från ren nyproduktion t.ex. inom PEAB.

- Att Jonas har drivit eget företag i fem år tycker jag också är en spännande bakgrund, fyller Stefan på, det tror jag alla som befinner sig i en entreprenörsdriven värld har mycket nytta av.

- Att Jonas sen också är en tvättäkta Djurgårdare, det är förstås extra ”grädde på moset”, avslutar Stefan och skrattar.

Jonas har redan börjat sitt anställning på STARK och kommer förstås att successivt introduceras in i verksamheten, men i det ingår förstås att börja driva egna entreprenader under eget ansvar.

Han blir förstås en del i det roliga gänget på STARK och det produktionsteam som samlat driver alla våra entreprenader.

 

 

 

Rollen hos STARK är en spännande utmaning och en chans att utvecklas än mer, tycker Jonas