Ring oss gärna!
08-534 710 70

"Just idag är jag STARK"

2015-03-05
Nu har STARK återupptagit stödet till Hammarby IF Fotboll och ingår nu i det nätverk av sponsorer som finns inom verksamheten, ett samarbete som startade redan i höstas. Vi kommer nu att synas och verka i samarbetet inom Hammarby och med Tele 2 Arena. Så nu kan alla på söder åter, till fullo, säga - att just idag är jag STARK!

 

STARK har en lång tradition av att stötta både elitidrott som bredden inom ungdomsidrott och föreningsliv. Det är båda viktiga faktorer till att få unga som gamla att röra på sig.

Eltidrotten bidrar förstås till ett stort intresse för att engagera sig, både bland unga och gamla. Så att vi både stöttar elitverksamhet och lokala föreningar går hand i hand. Det engagar och det utförs mycket fantastiskt arbete därute. 

Idrottsrörelsen berör inte bara våra kunder, partners utan även alla våra anställda. Många är det som har barn och ungdomar i aktivitet, eller som själva utövar och följer idrott. Det känns viktigt att som företag bidra inom det, berättar Mikael Karlsson, VD på STARK.

Vi har länge följt både Fotbollen och Handbollen inom Hammarby. Nu har vi redan under hösten 2014 återupptagit kontakten och knytit band för kommande allsvenska säsong. Det känns bra att vara tillbaks inom Fotbollen igen, tillsammans med Hammarby som också har återtagit sin forna position.

Självklart finns det också goda nätverk och här har föreningslivet blivit allt bättre på att visa nyttan med enegagemang och samverkan, tycker Mikael. Det finns mycket att lära från föreningslivet och det finns också mycket vi som entreprenörer kan lära andra.

I relationen så återupptar vi också samarbetet med Tele 2 Arena. Det är extra spännande eftersom STARK också har murat alla invändiga stommar på arenan. Tele 2 Arena och STARK är därav för evigt samanbunda, känner Micke. Vårt hantverk finns i väggarna!

Nu hoppas vi på att den nya framtid som Hammarby Fotboll har framför sig, ska visa på att positva krafter och god vilja ska bygga vidare i en STARK förening. Ihop med en fokus på god läktar- och supporterkultur. Det ska vara roligt att gå på fotboll!

"Just idag är jag STARK", nynnar Mikael vidare på och som en "Bajare" så hoppas han förstås på att säsongen ska visa på just det!

 

Bild från hammarbyfotboll.se (Foto: Redaktionen)