Ring oss gärna!
08-534 710 70

Milstolpe hos Brf Klövern

2014-11-10
STARK Fasadrenovering har uppdraget att både renovera och energieffektivisera, genom att bygga ett helt nytt fasadsystem, åt byggherren Brf Klövern i Hallunda. Nu passerar entreprenaden strax en ny "milstolpe", d.v.s. när det fjärde huset, av åtta, slutförs. Vi är då halvvägs på resan!

 Sedan hösten 2013 genomförs en omfattande renovering av Brf Klöverns åtta fastigheter i Hallunda, söder om Stockholm. STARK Fasadrenovering bygger upp ett nytt fasadsystem av både isolering och puts, både för att varsamt återställa fasaderna men också för att energieffektivisera och förbättra innemiljöer.

 - Vi är alldeles snart helt färdiga med det fjärde huset och vi kan konstatera att det flyter på riktigt bra i arbetet och framförallt i relationen med föreningens styrelse som boende, berättar Johan Faltin, platschef för STARK Fasadrenovering.

 - Det är förstås krävande med en så omfattande renovering, vi har en stor inverkan med att vi t.ex. täcker in fönster och förstås smutsar ner och bullrar. Det är extra roligt att de boende nu får se att det ger resultat och att det blir riktigt fint, fortsätter Johan.

- Nu har vi täckt av tre hus av åtta helt, snart även det fjärde. Vi har även fått till föreningens symbol, lyckoklövern, på alla husen.

 - Nu närmar sig vintern och vi går mer in för de moment som inte är beroende väder och varmare temperatur. Vi jobbar förstås på, men i takt med vårvärmen så kommer vi förstås att kunna gasa på för fullt igen, avslutar Johan Faltin.

Under nästa år ska resterande fyra hus slutföras och hela entreprenaden återlämnas, med ett lika gott utfört hantverk, till vår beställare.

 

Brf Klöverns kännetecken pryder alla husen
Pågående arbete med fasaderna
Så här fint blir det när allt väl kan täckas av