Ring oss gärna!
08-534 710 70

Ny projektledare på vår största pågående entreprenad

2017-02-10
Vi på STARK välkomnar Görgen Thornbladh till oss. Han tillträder som ny projektledare ute på vår största pågående entreprenad, ute i Upplands Bro.

Görgen ansluter till STARK efter en lång karriär i byggindustrin. Han började redan som snickarlärling och har arbetat med olika senast som arbetsledare för en omfattandee byggserviceverksamhet.  

Men under byggkrisen på 90-talet  så  passade han på att helt sadla om och satsade fullt inom IT-branschen. Men längtan till byggandet blev för stor och efter en utflykt i Norge så har han sedan 2005 varit tillbaks inom byggindustrin i Sverige, både inom hantverk och arbetsledning.

- Görgen kommer bli en spännande och viktig resurs för oss på STARK, berättar Stefan Karlsson VD på STARK Fasadrenovering. Han kommer nu få det viktiga uppdraget att slutföra vår största pågående entreprenad åt kommunala Upplandsbrohus.

- Att kliva in på STARK är förstås ytterligare ett steg i utvecklingen. Det är spännande att få ta tag i ett omfattande projekt. Jag tror att min breda erfarenhet inom bygg och av offentliga beställare ska vara nyttig, tycker Görgen själv och fortsätter. Jag är lite av en problemlösartyp också, det är viktigt när stora projekt ska drivas framåt.

- Vi upprustar ett helt bostadsområde på 23 fastigheter ända fram till 2019, så det finns mycket att hantera och lösa i en entreprenad som omsätter över 80 Mkr, berättar Stefan. Jag tror också både STARK och entreprenaden kommer ha mycket nytta av Görgens kompetenser.  Det ska blir roligt att följa och coacha honom vidare.

 

STARK har uppdraget åt allmännyttiga Upplandsbrohus att upprusta det sk. Fågelområdet i Upplands Bro. Det är 23 fastigheter som ska upprustas, bla. med nya tak och balkonger men vi anlägger även om gårdarna, bygger om förråd och tvättstugor mm. Uppdraget ingår i den investering och upprustning av miljonprojektområden som SABO-företagen arbetar med.

Görgen Thornbladh, ny projektledare inom STARK
Fågelområdet i Bro Råby är Görgens huvuduppdrag det närmsta åren