Ring oss gärna!
08-534 710 70

Pågående projekt

2015-07-15
Vare sig vädergudarna bjuder på sol eller regn, är det i sommartider många som passar på att ta sig en väl förunnad semester. Ute på STARKs arbetsplatser fortgår däremot arbetet med ett flertal projekt, både i centrala Stockholm och i dess omnejd.

STARK Fasadrenovering putsar, gjuter och bygger i dagsläget på över ett 30-tal arbetsplatser. Här utförs arbete på såväl äldre kulturfastigheter som på nyproduktion. Det kan innefatta mur- och putsarbeten, betongarbeten eller annan utvändiga entreprenad. Plåtarbeten och renovering av balkonger och fönster är vidare exempel på arbeten som STARK utför.

Ett av STARK Fasadrenoverings pågående projekt är beläget på Norrmalm i centrala Stockholm. På Kungsgatan ligger en vacker kulturfastighet byggd 1883. Dess vackra originaldetaljer är väl bevarade och den klassiska sekelskiftesarkitekturen för fantasin till hur det var att leva i huvudstaden under slutet av 1800-talet.

Nyligen har en renovering av fastigheten påbörjats, där STARKs uppgift är att restaurera fasad mot såväl gata som innergård. Den gamla putsen knackas ned med ny putsbeläggning som följd. Vidare målas samtliga av husets fönster.

I Sätra, söder om Stockholm ligger ytterligare en av STARKs pågående entreprenader. Här finns Sätraskolan, som under skoltimmarna inrymmer knappt 700 personer fördelat på elever och lärare. Skolan byggdes 1966 och här har STARK nyligen påbörjat ett omfattande byte av fastighetens fönster och portar. Arbetet utförs på två av skolans sju byggnader där över 400 fönster och samtliga portar bytes. Renoveringen ska vara färdigställd senare i höst.

Fönsterbyte på Sätraskolan
Fasadrenovering på Norrmalm
Fasadrenovering på Norrmalm