Ring oss gärna!
08-534 710 70

Renovering av First Hotel i Älvsjö

2015-03-11
Under våren 2015 kommer First Hotel i Älvsjö genomgå en omfattande renovering av fastighetens fasad. Tack vare tidigare väl utförda arbeten åt fastighetsägaren har STARK Fasadrenovering fått förtroende att ansvara för entreprenaden.

Alldeles intill Stockholmsmässan strax utanför Stockholm ligger hotellet First Hotel Royal Star.

Hotellet är modernt utrustad för att klara av allt från större konferenser till gästande barnfamiljer. För att även på utsidan kunna hålla en så hög klass som möjligt är det nu dags för en rejäl uppfräschning.

Pandox, som äger fastigheten, har länge varit en uppskattad kund och STARK har tidigare genomfört ett flertal renoveringar av bland annat hotell åt samma fastighetsägare. Det senaste exemplet är klassiska Hasselbacken på Djurgården, där vi varsamt restaurerat fasader, terasser och målat fönster.

Nu har STARK Fasadrenovering återigen fått förtroende att upprusta en annan av företagets unika fastigheter. En relation som vi är väldigt stolta över, säger Mikael Karlsson VD, vi tackar förstås för det långsiktiga förtroende vi fått.

Extra roligt är att man också uppskattar oss för den samordning och den bredd i hantverksuppdrag som vi kan tillföra deras entreprenader, avslutar Mikael.

Den väl tilltagna renoveringen i Älvsjö kommer att innefatta en asbestsanering samt upprustning av fasaden i form av bland annat tilläggsisolering och ny puts, varpå First Hotel stolt kommer att kunna visa upp sin nya utsida för sina gäster och besökare.