Ring oss gärna!
08-534 710 70

Sista huset färdigt hos Brf Klövern

2015-11-10
För två år sedan fick STARK Fasadrenovering förtroendet att som totalentreprenör genomföra såväl renovering som energieffektivisering av en större bostadsrättsförening i Hallunda söder om Stockholm. Ett omfattande arbete där vi nu nått slutet på resan!

Hösten 2013 anlitades STARK Fasadrenovering av Brf Klövern i Hallunda för att utföra en renovering av föreningens åtta fastigheter. STARK har byggt upp ett nytt fasadsystem av både isolering och puts. Fasaderna har varsamt återställts samtidigt som fastigeheterna har energieffektiviserats med förbättrade innemiljöer som följd.

Entreprenaden som omfattat en fasadyta på över 17000kvm avslutades i början av november och Brf klövern kan åter stoltsera med moderna fastigheter som ligger rätt i tiden.

Johan Faltin, platschef på STARK Fasadrenovering säger att arbetet har flutit på bra under hela arbetsprocessen med en bra slutprodukt som följd.

- Under en så här pass lång och omfattande entreprenad är det mycket som krävs, inte bara  av oss på STARK, utan även av de boende i området. Samarbete och dialog med såväl boende som styrelse har fungerat utmärkt och vi är glada över att nu kunna återlämna entreprenaden till beställaren med ett gott utfört hantverk, tillägger Johan Faltin