Ring oss gärna!
08-534 710 70

STARK hälsar Sanger välkommen

2015-04-19
STARK Fasadrenovering fortsätter utveckla organiasationen och ny personal rekryteras. Det senaste tillskottet heter Sanger Kader, en gladlynt och driven medarbetare som inom produktionsledningen kommer att arbeta som projektledare.

Med både en pappa och farbror som arbetat som plattsättare var det ingen större tvekan om vilket område Sanger skulle arbeta inom, det fanns i blodet. När han efter gymnasiet tog anställning på sin fars betongfrabrik tog han själv sina första riktiga steg in i byggbranchen. Efter ett och ett halvt år som kalkylator och säljare, valde Sanger att studera vidare på högskola. Han flyttade till Västerås där han utbildade sig till byggingenjör.

Efter avslutad examen fick Sanger jobb som besiktningstekniker för att senare ta steget till byggledare hos ett mindre byggföretag med fokus på ROT-renovering.  Där har han förblivit till dess tills vägarna med STARK korsades, med en ny anställning hos oss på STARK Fasadrenovering som resultat.

På sin nya arbetsplats kommer Sanger med sin erfarenhet och personlighet att få en viktig position med arbetet inom produktionsledning, som Projektledare. Med eget ansvar för genomförandet av ett antal pågående entreprenader. Ett uppdrag likvärdigt en traditionell platschef, men med ett tydligare helhetsansvar, för kund, för ekonomi som för utförandet.

Sanger är positiv inför sin framtid inom STARK och ser med glädje fram emot att sätta tänderna i sina första projekt inom bolaget.

Här på STARK ser vi fram emot att få jobba med Sanger i laget och spår många spännande projekt framöver.