Ring oss gärna!
08-534 710 70

STARK Hyrställningar förvärvar ställningsbolag i Eskilstuna

2017-02-14
STARK Hyrställningar har förvärvat Bohman & Mann Ställningar i Eskilstuna. I förvärvet övertas verksamheten helt och ägarna Henrik Bohman och Jonas Mann ansluter också till verksamheten på STARK.

Bohman & Mann Ställningar har under 10 år varit verksamma inom ställningsuthyrning och montering, med bas i Eskilstuna och med arbetsområde i hela Mälardalen och Stockholm.

Ägarna Jonas Mann och Henrik Bohman ansluter, med förvärvet, fullt till STARK och kommer ingå i vår ställningsverksamhet, med bas i Eskilstuna och Stockholm. Här kommer dom att verka som ledande montörer och se till att vår ställningsproduktion drivs effektivt och med bra kvalitet och hög säkerhet.

I förvärvet ingår ca 4000 kvm byggställning och övrigt material samt alla kunder och pågående som kommande uppdrag.

-Vi har drivit egen rörelse men känt ett behov att hitta en bra partner att växa ihop med. I dom resonemang vi haft i relationen med STARK så blev det ett naturligt steg att helt enkelt gå ihop, berättar Jonas Mann, tidigare delägare i Bohman och Mann.

- Vi har haft ett samarbete som varierat över tid, men Jonas och Henrik har en bakgrund som anställda inom STARK långt tillbaks i tiden, berättar Mikael Karlsson, VD för STARK Hyrställningar och Fasadgruppen. När vi väl satte oss så var det ingen tvekan i att vi istället förvärvade verksamheten och tog in herrarna direkt hos oss.

- Vi ser stora fördelar med förvärvet, dels passar material och kompetens oss väl och dels så ökar vår efterfrågan på ställning hela tiden, fortsätter Tomas Notlund, Vice VD i STARK Hyrställningar och Fasadgruppen, inte bara från externa kunder utan också internt, med hela expansion som vi inom Fasadgruppen är inne i.

 

Fasadgruppen Sverige AB är sveriges geografiskt största fasadkoncern med verksamhet från Stockholm och Mälardalen, ner till Blekinge, Småland och Skåne. Kontor finns i Stockholm, Vetlanda och Malmö. Koncernen omsätter ca 300 Mkr och har ca 150 anställda.

Montering av ställningar är huvudsysslan inom Bohman & Mann
Kunder inom bygg...
..som inom anläggning och industri!