Ring oss gärna!
08-534 710 70

STARK på framsidan av hotellbranschen

2011-12-04
Idag har Scandic Hotell 160 hotell i Norden och norra Europa. De närmsta åren är deras mål att expandera med fokus på Skandinavien, Nord- och Östeuropa och Ryssland. Scandic Alvik hittar vi endast 5 km från Stockholm City och i år arbetar STARK på Scandic Hotell Alvik i form av högtryckstvättning av fasaden och sedan omfärgning med Silikatfärg.

Arbetet på Scandic Hotell Alvik startades i mitten av augusti och planerades vara klart strax innan början på november. Dock har sidoprojekt i huset skapat förhinder och projektet  beräknas nu färdigställas i vår med cirka 2-5 killar på plats. STARK ska förutom högtryckstvättning av fasaden samt omfärgning utföra en rivning och montage av ny bottningslist och mjukfog.

Stefan Karlsson är arbetschef för projektet och han poängterar att det är roligt att kunden Christer Juujärvi, från Pandox, valt att återkomma till STARK eftersom han jobbat med oss på sin tidigare anställning.

STARK:s arbetsledare för projektet är Jens Wallin. Jens uttrycker att det är speciella omständigheter som råder när man arbetar med hotell eftersom det är viktigt att ta hänsyn att det är fullbelagt med gäster och tiderna måste anpassas så att arbetet inte stör verksamheten. Även Jens nämner att det är kul att Pandox ytterligare valt STARK till ett projekt.

"Det är kul med ett projekt som många känner till, då är det kul att visa upp ett bra slutresultat," avslutar Jens Wallin.

”Jag är mycket nöjd med Starks insats än på länge och ser fram emot resultatet i vår då bygget fortfarande inte är klart”, säger Christer Juujärvi från Pandox.

Scandic Alvik färgas om i Silikatfärg. (klicka för förstoring)