Ring oss gärna!
08-534 710 70

STARK putsar Kv. Trapphuset i Sollentuna

2016-12-12
Wästbygg som, åt byggherren Magnolia, uppför Kvarteret Trapphuset i Tureberg, strax norr om Sollentuna, har valt oss på STARK både som entreprenör för fasadputs- och byggställning.

Magnolia Bostad utvecklar ett före detta industriområde, i natur- och kulturnära läge, i Tureberg, en kort promenad från Sollentuna Centrum. Här har Vera Arkitekter tagit fram ett modernt hus med unik arkitektur vars form skapar flera stora terasser, kallat Lumen.

Lumen etapp 1 innefattar kvarteret Trapphuset och består av 90 moderna lägenheter, från effektiva ettor och tvåor till stora lägenheter med anpassningsbar planlösning.

Uppdraget att bygga huset har Wästbygg fått av Magnolia och igångsättning är under januari 2017 och slutförande under året.

STARK har i sin tur fått uppdraget av Wästbygg att isolera och putsa fasaderna samt att för utvändiga arbeten uppföra ställningar.

- Samarbetet med Wästbygg är nytt och vi ser fram emot att få utveckla det samarbetet, uppdraget är traditionellt men huset har en spännande arkitektur som förstås ställer krav på en god planering, berättar Calle Cederqvist, projektledare för STARK.

- Nu har vi arbetat med att hitta lösningar på ställningar och intäckningar, m.m. och kan nu snart få börja fokusera på vårt putshatverk. Det ska bli roligt att få komma igång, avslutar Calle.