Ring oss gärna!
08-534 710 70

STARK söker fler duktiga personer!

2017-02-28
STARK växer och ännu fler efterfrågar våra tjänster. Därför behöver vi nu också fler duktiga medarbetare inom utvändig renovering. STARK tillhör Fasadgruppen, Sveriges största fasadkoncern, vilket också tryggar en ökad efterfrågan. Häng med till STARK!

STARK Fasadrenovering är en erfaren fasadentreprenör sprunget ur mur- och putshantverket, idag med fokus på utvändig renovering, om- och tillbyggnad. Men vi arbetar även inom nyproduktion.

Vår kompetens inom byggsamordning gör att vi också kan samordna helhetslösningar åt våra kunder, dvs inte bara fasader utan även balkong och betong, tak, fönster, plåt, måleri, mark, etc. Vi arbetar i huvudsak i Stockholm och Mälardalen, medan koncernen täcker stora delar av Sverige. 

Murare/Putsare eller Betongare

Vi söker just nu utbildade Murare/Putsare och Betongare som vill arbeta i ett roligt företag och med en extra trygghet i en stor koncern. Är ni ett helt arbetslag är det också intressant! Vi har en bra bredd och variation på våra uppdrag. 

Är du på väg ut från bygggymnasium, nyexaminerad som vill slutföra lärlingstid eller på andra sätt har skaffat dig kunskap och erfarenhet inom vår bransch (dvs mur- och puts, betong eller bygg) så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.

Rätt person med rätt inställning har alltid möjligheter inom STARK. Det vi värdesätter högst är att du är engagerad, lojal och har en positiv inställning till lagets insats. 

Projektledare (=Platschef/Arbetsledare) 

Vi söker nu duktig och erfaren projektledare, med visst fokus inom murat och putsat byggande. Har du andra byggkompetenser så är det också intressant. Vi tror att du har en bakgrund inom branschen men framförallt har vana av att driva och genomföra projekt.

Hos STARK får du en aktiv och spännande roll med stort eget ansvar. 

Du kommer att ansvara för ett antal samtida entreprenader med varierande förutsättningar. I dessa skall du, med hjälp av vår organisation, driva och genomföra hela uppdraget och leverera i tid med en god kvalitet. 

Kunskap om yrket, produkter, byggregler, arbetsmiljö, entreprenadjuridk, ekonomi, IT, etc. är viktiga, men framförallt behöver vi sociala personer med rätt inställning och vilja. 

Kontakta oss direkt eller skicka ett cv och brev till:  martin.wulff@starkfasad.se

 

(OBS! Ange i rubriken vilken roll din ansökan avser)

Hantverk och Projektledare i nära samarbete!
Mur- och putshantverkets små detaljer!