Ring oss gärna!
08-534 710 70

STARK's partnerskap i affärsnätverket Framtidslandslaget

2014-06-11
STARK är idag en representerad partner för Svenska landslaget I Handboll. Tillsammans med drygt 15 andra partners bildar STARK även ett representerande affärsnätverk för Framtidslandslaget.

Enligt GM, Stefan Lövgren, har sponsorer och partners stor betydelse för svensk handboll. Framtidslandslaget satsar på framtidens spelare, och varje år drivs olika talangprojekt som generar nya spelare med stor potential och som står på gränsen till att tillträda A-landslaget. Utan framtidslandslagets partners skulle detta ej vara möjligt.


I en intervju med Stefan ställdes följande frågor:

Vad får företag ut av att vara sponsorer och partners?
En del är självklart vetskapen om att stötta handbollens framtid, men också som företag att kunna identifiera sig med handbollens värdegrund. Dessutom är det självklart så att vi jobbar för att företagen skall kunna nyttja landslaget och landskamperna som mötesplats för företagsutveckling, internt och externt.

Hur ser du på Sveriges chanser efter första matchen mot Rumänien?

Efter en svår match i Rumänien, med ett plusmål så har vi en lika tuff uppgift framför oss men jag hoppas hemmaplan och publikstödet skall få oss att göra en bättre anfallsmatch än i Rumänien. Klarar vi det så tror jag chanserna är goda att vi infriar vår målsätning med att ta oss till VM i Qatar 2015.

Hur ser du på damernas EM-kval som avslutas samtidigt I Scandinavium den 15e juni?

damerna spelar ju på onsdag den 11e borta mot Slovenien först men oavsett resultat så har vi det i egna händer i Scandinavium, det vore underbart att klara kvalet med båda landslagen.

 Hur ser du på svensk handboll idag?
Svensk Handboll har ett positivt momentum, elitklubbarna jobbar mer professionellt, och de gör såväl på dam som herrsidan fina resultat i Europacuperna. Landslagen inkluderat våra yngre landslag är med få undantag alltid kvalifiserade till mästerskapen. Breddklubbarna och distrikten gör också ett fantastiskt dagligt jobb med alla ungdomar.