Ring oss gärna!
08-534 710 70

Upprustning av Ladan i Huddinge

2012-05-08
Hyresrättsföreningen Ladan, som ägs av Huge bostäder och är beläget i Huddinge sydväst om Stockholm, byggdes på 60-talet och ingick i det så kallade "miljonprojektet". Stark rustar för närvarande upp byggnationen och tilläggsisolerar fasaderna. Detta för att fastigheterna ska behålla sitt ursprungliga utseende. Entreprenaden har omfattat upprustning på en totalyta av 7700 kvm på två stycken huskroppar.

Arbetet påbörjades i början av mars 2012 och är nu inne på sin andra månad. Målet är att i slutändan åstadkomma en energivinst genom denna upprustning. Arbetet beräknas vara klart den 30 november 2012, dock så räknar Stark med att hinna avsluta 45 % av arbetet i Ladan nr 7 innan den kommande sommarsemestern.

5 murare och 3 ställningsmontörer är på plats och arbetar med projektet. Materialet som används för isoleringen är 70 mm mineralull, tjockputs och stänkputs för ett mer betydande utseende. 

Bertil Sjöholm, som är arbetsledare för projektet är väldigt nöjd med STARKs insats. "Bygget flyter på utan några som helst problem och tiderna hålls, säger han belåtet."