Ring oss gärna!
08-534 710 70

Upprustning på SCANIA industriområde

2014-08-16
Under försommaren tog STARK uppdrag av Scania’s dotterbolag Dynamate AB för en omfattande renovering på två av Scanias industribyggnader. Uppdraget innefattade kontroll och nedknack av lös- och bomputs, slamning samt en genomgång av samtliga plåtdetaljer på byggnaden. Entreprenaden omfattar två huskroppar, vars totalyta är sammanlagt 1000 kvm, och väntas stå klart i september v. 38.

För tillfället håller fasaden på att färgas med en självrengörande färg. Samtliga väggar rengörs innan målning med högtryckstvätt för ett så bra resultat som möjligt. Totalt har 3 murare varit på plats sedan projektstarten. Utöver dem har underentreprenören Rapid ställningar också deltagit i samma projekt. Platschef är Johan Faltin, en av STARK’s senaste tillskott som har flera lyckade projekt sedan hans roll togs i besittning. Johan är väldigt positivt ställd till projektet på Scania och kommenterar följande: 

”Det är väldigt spännande att få vara delaktig i ett projekt där det ständigt är full produktion. Projektet i sig tycker jag också har drivits på bra hittills”, avslutar han. 

På beställarsidan är huvudansvariga Stefan Johnson väldigt nöjd över hur väl projektet gått och kommenterar följande:

"STARK har skött sig felfritt på industriområdet, vi har haft bra kontakt med platschef, Johan Faltin, och resultatet har hittills varit väldigt gott".