Ring oss gärna!
08-534 710 70

STARK Fasadrenovering söker!

STARK Fasadrenovering i Sverige AB är en erfaren fasadentreprenör sprunget ur mur- och putshantverket. Vi är verksamma inom byggindustrin, med huvudsaklig fokus på utvändig renovering, om- och tillbyggnad. Men vi arbetar även inom nyproduktion. Vår kompetens inom byggsamordning gör att vi också kan samordna helhetslösningar åt våra kunder, dvs inte bara fasader utan även balkong och betong, tak, fönster, plåt, måleri, mark, etc. Vi arbetar i huvudsak i Stockholm och Mälardalen.

 

HANTVERKARE

* Murare eller betongarbetare

Vi söker just nu utbildade murare/putsare som vill arbeta i ett roligt företag som ingår i en växande koncern. Vi har en bra bredd på uppdrag. Även hela arbetslag är intressant.

Är du på väg ut från bygggymnasium, nyexaminerad som vill slutföra lärlingstid eller på andra sätt har skaffat dig kunskap och erfarenhet inom vår bransch (dvs mur- och puts, betong eller bygg) så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.

Rätt person med rätt inställning har alltid möjligheter inom STARK. Det vi värdesätter högst är att du är engagerad, lojal och har en positiv inställning till lagets insats. 

Kontakta oss direkt eller skicka ett cv och brev till:  martin.wulff@starkfasad.se

 

PRODUKTIONSLEDNING 

* Projektledare inom murat och putsat byggande (=Platschef/Arbetsledare)

Vi söker nu duktiga och erfarna projektledare inom murat och putsat byggande. Hos STARK får du en aktiv och spännande roll med stort eget ansvar. Vi tror att du har en bakgrund inom branschen men framförallt med vana att driva och genomföra projekt.

Du kommer att ansvara för ett antal samtida entreprenader med varierande förutsättningar. I dessa skall du, med hjälp av vår organisation, driva och genomföra hela uppdraget och leverera i tid med en god kvalitet. 

Kunskap om yrket, produkter, byggregler, arbetsmiljö, entreprenadjuridk, ekonomi, IT, etc. är viktiga, men framförallt behöver vi personer med rätt inställning och vilja.

Kontakta oss direkt eller skicka ett cv och brev till:  martin.wulff@starkfasad.se

 

(OBS! Ange i rubriken vilken roll din ansökan avser)