JOURNUMMER
08-534 710 60

STARK Hyrställningar söker!

STARK Hyrställningar i Sverige AB ansvarar och hyr ut lite över 25 000 kvm fast byggställning, 60 mastklättrande plattformar, vädertak, manskapsbodar, containers, arbetsmaskiner och utrustning för byggetableringar. Förrådet är fn i Barva, Eskilstuna men uppdragen sker i huvudsak inom Stockholm och Mälardalen.

 

* Erfaren montör av mastklättrande plattformar och ställning 

Till vårt ställningsbolag söker vi en erfaren montör av mastklättrande plattformar, även kallat klätterställningar. (Alimak-HEK, Ställning över 9 m, mm). Ett ansvarsfullt uppdrag där du i samverkan med huvudmontör i huvudsak sköter underhåll, montering, flytt och demontering av plattformar på våra kunders arbetsplatser. I uppdraget ingår man i ett team med hela ställnings- och förrådsverksamheten varför andra uppdrag förekommer. Ett fritt arbete under ett stort eget ansvar. Arbetsplatsen är idag i Eskilstuna, arbetsuppdragen är huvudsakligt i Stockholm och Mälardalen.

Kontakta oss direkt eller skicka ett cv och brev till:  tomas.notlund@starkfasad.se

 

* Ställningsmontörer som också är intresserade av företagande!

Vi söker partnerskap med ett par erfarna och drivna ställningsmontörer som känner för att driva företag i partnerskap med oss. Vi tror att minst en av er erfaren montör som också kan beräkna mängder och driva montering effektivt. Vi har en idé och en möjlighet för rätt personer, men kontakta så tar vi ett möte! Arbetsområdet är idag Stockholm och Mälardalen, ner till Småland, Blekinge och Skåne.

Kontakta oss direkt eller skicka ett cv och brev till:  tomas.notlund@starkfasad.se

 

* Förare till tung lastbil med kran och släp

Vi söker en förare till tung lastbil med erfarenhet av kranarbete. Du har förstås alla behörigheter och veriferad erfarenhet av kranarbete, lastning och lossning. Vi tror förstås att du arbetat med transporter inom bygg & anläggning och i det vana från t.ex. byggställning, byghissar och arbetsplattformar. Vi söker en person som gillar arbete under eget ansvar, som gillar fordon och teknik men framförallt vill leverera! Det finns goda förutsättningar för rätt person med rätt kompetens!

Kontakta oss direkt eller skicka ett cv och brev till:  tomas.notlund@starkfasad.se

 

(OBS! Ange i rubriken vilken roll din ansökan avser)