JOURNUMMER
08-534 710 60

STARK sponsrar med hjärtat

STARK sponsrar - som alltid - med hjärtat!


I samråd med personalen väljer vi ut ett årligt projekt att bidra till. Sen 2014 har vi valt att sponsra Barncancerfonden som stöttar viktig forskning inom behandling och vård av unga som drabbas av cancer. Med detta bidrar vi förstås också till den generella forskningen kring cancer. STARK är silvermedlemmar i Barncancerfonden.

STARK deltar även i framtidssatsningen för det Svenska Handbollslandslaget, vilka vi särskilt gratulerar till den fantastiska insats som t.ex. slutade i ett OS-silver i London. Här hägrar alltid nya mål i detta framtidssamarbete! 

STARK har under säsongen 2015/2016 klivit in som huvudsponsor till Hammarby Handboll och deras resa i högsta serien. Men vi sponsrar även ungdomgslag, t.ex. i Täby. Vi har ett starkt engagemang i handbollen som sport. Från ungdom till värlselit. 

STARK har länge sponsrat inomfotbollen", t.ex. genom storklubbarna Hammarby IF och Djurgårdens IF. Vi har periodvis pausat fotbollen då vi är noga med att följa föreningarnas engagemang inom både barn- och ungdomsverksamheten samt en god supporterkultur. 

Från 2015 har vi återupptagit relationen och sponsrar t.ex. åter Hammarby IF Fotboll, som återkommit till högsta serien. Vi stöttar också den nya organisation som idag fokuserar på hela föreningens verksamhet som att förbättra läktarkulturen.  Från 2015 kommer vi att synas på reklam och delta i det nätverk som sponsorer har inom Hammarby Fotboll.

Elitidrotten betyder inte allt, men bidrar viktigt till att bredda idrottsrörelsen. STARK har en lång tradition av stöd till föreningslivet och särskilt till idrottens olika grenar. Vi stöttar och har stöttat många mindre idrottsföreningar och verksamheter, som verkar lokalt och det lilla, men med ett enastående ideellt engagemang, bland utövare, föräldrar som ledare.

 Barncancerfonden 2Svenska Handbollsförbundet

                      

                     Hif_fotboll-15                             arla_if

 

             

                 Hammarby Handboll 15                           Taby HBK