Ring oss gärna!
08-534 710 70

Smarta klättrande arbetsplattformar!

Vi hyr ut mastklättrande arbetsplattformar (även kallat fasadklättrare) med längder från 1,5 meter till 32 meter. Höjdmässigt når de upp till 100 meter. Då plattformarna medger så stora ytor och tål att lastas tungt, fungerar de utmärkt även som materialhiss.

För bättre ergonomi och kvalitet

Våra plattformar blir ergonomiskt välutformade så tillvida att hanverkarna själva kan reglera sin arbetshöjd i centimetersprecision, allt med hjälp av en enkel knapptryckning. 

Det betyder mindre belastning för kroppen i form av färre lyft och mindre spring i trappor och på stegar. Det gör också arbetet säkrare och tryggare och som grädde på moset, spar det tid.

Det bidrar också till att kunna höja kvaliteten i det utförda arbetet!

Säkrare lösning på flera sätt

Även för de boende i fastigheten är plattformarna tryggare då de är mer inbrottssäkra än traditionella ställningar. Det är nämligen svårare att klättra på masterna som förankras i fasaden. Och själva plattformen låses på höjd efter varje arbetsdag. 

Innovativa kombinationer ger kundvänliga lösningar

Fördelarna med att vi har mastlklättrande plattformar, bygghissar, vädertak och förstås fasta byggställningar gör att vi kan hitta innovativa lösningar och kombinationer.

Vi har t.ex. löst skjutbara vädertak som rullar/glider på fackverksbalkar som monterats på både fast ställning och masterna till plattformarna. Plattformarna kan även kombineras i två skilda plan med en "fast" plattform som fallskydd/plattform för takarbeten och ett underliggande rörlig plattform för höjdarbeten med t.ex. fasader och balkonger.  

Självklart finns flera andra kombinationsmöjligheter för dina speciella behov! Vi projekterar gärna fram smarta och säkra lösningar ihop med en konstruktör.

 

Intresserad av våra tjänster? Kontakta:

Tomas Notlund, VD

Telefon: 08-534 710 62

E-post:  tomas.notlund@starkfasad.se