Ring oss gärna!
08-534 710 70

Vädertak & innovativa lösningar

Ett vädertak är ett provisoriskt tak för att skydda mot väder och vind vid ombyggnation av tak eller påbyggnationer på befintlig byggnad. Det kan gälla delar av taken men även att helt och full täcka och innesluta en byggnad för att säkerställa ett torrt och varmt utförande. 

Våra vädertak är utformade i stål vilket gör dem stabila och trygga. De kan monteras på våra plattformsmaster likväl som på fast stålställning vilket också gör dem flexibla. Men vi har också lättviktstak om det är så att viktkrav eller andra förutsättningar finns. 

Fördelarna med att vi har mastlklättrande plattformar, bygghissar och förstås fasta byggställningar gör att vi kan hitta innovativa lösningar och kombinationer.

Vi har t.ex. löst skjutbara vädertak som rullar/glider på fackverksbalkar som monterats på både fast ställning och masterna till plattformarna. Plattformarna kan kombineras i två plan men en "fast" plattform som fallskydd för takarbeten och ett underliggande rörlig plattform för höjdarbeten med t.ex. fasader och balkonger.  

Vi projekterar gärna fram lösningar ihop med er i samverkan med konstruktör, så att vi ett vo både för en effektiv men framförallt en säker konstruktion. 

 

Intresserad av våra tjänster? Kontakta:

Tomas Notlund, VD

Telefon: 08-534 710 62

E-post:  tomas@robusthyrstallning.se